Pantogar® šampon i Pantogar® tonik protiv opadanja kose

Aktivirajte rast kose!1

Novi Pantogar® šampon i Pantogar® tonik za muškarce su specijalno dizajnirani za muškarce, kod kojih je gotovo svakodnevni gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom formulom Pantogar® Growtect za muškarce, koren dlake se aktivira1 i dlaka postaje jača i otpornija.

Pantogar® šampon za muškarce protiv opadanja kose
Pantogar® šampon sadrži Procapil™ kompleks, kofein i vitamine B grupe. Redovnom primenom poboljšava se mikrocirkulacija kože glave – što vodi ka boljoj ishranjenosti korena dlake i smanjenom opadanju kose.

Pantogar® tonik protiv opadanja kose za muškarce
Pantogar® tonik protiv opadanja kose sadrži još veću koncentraciju efikasne Pantogar® Growtect formule za aktivaciju korena dlake. Osim kofeina, ova specijalna komponenta, usporava gubitak kose i čini je otpornijom. Tonik ima prijatan miris i ne ostavlja vidljive tragove na kosi i vlasištu. Nakon nanošenja tonika, kosu možete stilizovati kako ste i do tad navikli.

Preporučuje se istovremena upotreba Pantogar® šampona i Pantogar® tonika.
Za optimalne rezultate, preporučuje se primena tokom 3 meseca. Svi proizvodi su pogodni za svakodnevnu primenu i svaki tip kose.

Aktivni sastojci Pantogar® šampona i Pantogar® tonika protiv opadanja kose za muškarce

Procapil™  je poseban kompleks aktivnih supstanci koji smanjuju gubitak kose i dobija se od prirodnih sastojaka. Inovativna kombinacija biotinil-tripeptida sa apigeninom i oleanolnom kiselinom iz listova maslinovog drveta pomaže jačanju kose i poboljšanju zdravlja korena dlake. Procapil® deluje na glavne uzroke alopecije: loša mikrocirkulacija kože glave, atrofija i starenje korena dlake uzrokovano dihidrotestosteronom.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivan uticaj na rast dlake.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača folikul dlake.

Panthenol je dobro poznat kao supstanca za negu. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

1 Pantogar® Growtect formula uključuje kofein. Studije pokazuju efekte kofeina koji podstiču rast dlake i kod žena i kod muškaraca.
2 Pantogar® Growtect formula za muškarce sadrži ProcapilTM. Studije pokazuju da ProcapilTM usporava proces gubitka kose kod muškaraca.