Pantogar® šampon i tonik za kosu za žene

Za lepu i zdravu kosu


Novi Pantogar® šampon i Pantogar® tonik za žene su specijalno dizajnirani za tretman svakondevnog opadanja kose. Sadrže efikasnu Pantogar® Growtect formulu, koja aktivira koren dlake1 i čini dlaku jačom i debljom.

Pantogar® šampon za žene za zdrav rast kose

Šampon se sastoji od efikasnog kompleksa protiv opadanja kose sa aktivnim sastojcima AnaGain™, kao i kofeinom i kompleksom B vitamina. U toku svakodnevnog korišćenja  podstiče rast kose i poboljšava njenu otpornost i kvalitet.

Pantogar® tonik za žene za aktivaciju rasta kose

Tonik za kosu pruža još jaču Pantogar® Growtect formulu, kombinujući aktivne sastojke: AnaGain™, kofein, kompleks vitamina B i Follicusan™. Redovnom primenom dva puta dnevno, koren dlake može se aktivirati i vitalnost kose može se povratiti – za smanjeni gubitak kose i gušću kosu za samo 3 meseca. 2 Preporučujemo zajedničku primenu Pantogar® šampona i Pantogar® tonika. Za optimalne rezultate, preporučuje se upotreba od najmanje 3 meseca. Svi proizvodi su pogodni za svakodnevnu upotrebu i za svaki tip kose.

Aktivni sastojci Pantogar® šampona za žene

AnaGain™ je prirodni ekstrakt klica graška sa posebno visokim sadržajem dragocenih fitonutrijenata.  Ovaj ekstrakt stimuliše ćelije korena dlake, što pokreće rast i poboljšava vitalnost kose.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivni uticaj na rast dlake.

Niacin je deo koenzima NAD, koji ima važnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Pospešuje snabdevanje kože glave hranljivim materijama za punu i gustu kosu.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača koren dlake.

Pantenol je dobro poznat kao supstanca za negu. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

Aktivni sastojci Pantogar® tonika za žene

AnaGain™ je prirodni ekstrakt klice graška sa posebno visokim sadržajem dragocenih fitonutrijenata. Ekstrakt stimuliše papilarne ćelije kože korena dlake, što pokreće rast i poboljšava vitalnost kose.

Follicusan™ je kompleks proteina mleka i aminokiselina, koji oživljavaju ćelije folikula dlake, normalizuju ciklus rasta kose i samim tim preveniraju njeno opadanje.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način on štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivan uticaj na njen rast.

Niacin je deo koenzima NAD, koji ima važnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Pospešuje snabdevanje kože glave nutrijentima za punu i gustu kosu.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača koren dlake.

Pantenol je dobro poznat kao supstanca za negu (i regeneraciju). Svojim regenracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

1 Pantogar® Growtect Formula sadrži kofein. Studije pokazuju da kofein podstiče rast dlake i kod žena i kod muškaraca.

2 Pantogar®  Growtect Formula za žene sadrži AnaGain™. Studije pokazuju da AnaGain™ utiče na povećanje gustine kose kod žena. Saveti u vezi sa proizvodima za negu kose. Postoji veliki izbor proizvoda za negu kose, ali koji od njih stvarno deluje?